Oldal nyomtatása

Zobori Élmény Park

Végtelen kalandok várnak rád Zalaszabarban, a Zobori Élmény Parkban, mindössze 10 km-re Zalakarostól.

A csodálatos panoráma már önmagában felüdítő, de a kalandparkba érkezve egy igazi kaland-oázis fogadja az idelátogatókat.

A hegyre felérve a lélegzetelállító panoráma tárul elénk, amely szemet gyönyörködtető látvány, garantáltan mindenkit elbűvöl. A parkban felsorakoztatott játék arzenál pedig gyereket és felnőttet magával ragad, csak a naplemente vethet véget a játéknak.

Kalandok időjárástól függetlenül! A kalandpark kültéri és beltéri szolgáltatatásainak köszönhetően egy futó zápor sem szakíthatja félbe a kalandokat. 4XD mozi, beltéri csúszdaház, ovis-bölcsis korosztály számára kialakított beltéri játszóház várja a vendégeket.

Hűsítő vizes élmények nyáron! Az új vizes játszótér egy igazi felüdülés a nyári hőségben, egy oázis a kalandparkunk kellős közepén, ahol vendégeink lehűsíthetik magukat!

Az új hurrican elektromos dodzsemekkel a gyerekek szüleikkel együtt versenyezhetnek, száguldozhatnak, kanyaroghatnak és pöröghetnek, mint a hurrikán. Aki a vízen szeretne dodzsemezni, neki feltétlen ki kell próbálnia ütközős vízi dodzsem csónakjainkat!

Hatpályás, óriás száraz csúszdánkon gyerekek és felnőttek is száguldozhatnak, óriási élmény mindenkinek!

A hófánk pályán hó nélkül is élvezhetik különböző nehézségi fokozatú és sebességű pályákon a szánkózás élményét, nyáron is!

A kalandparkban megújult gasztronómiával, önkiszolgáló étteremmel válogatott étel-ital választékkal csillapíthatják éhségüket a vendégeink, a hagyományos büfé jellegű gyors ételektől, snackektől egészen a tájjellegű ételekig minden finomság fellelhető!

A családok számára egy kiváló hétvégi program, nyáron megszínesíti a Zalakarosi vagy a Balaton-parti nyaralást.